بابک آریا
بابک آریا

1 ماه پیش

پاسخ

اختصاص یک کد یونیک بر اساس آدرس های دیتابیس

سلام

یک دیتا بیس در اکسل از آدرس های پستی شامل نام محله نام خیابان نام کوچه و پلاک دارم ، میخوام به هر آدرس یک کد یونیک اختصاص بدم که بر اساس نام ها تخصیص داده بشه ، مثلا هر محله یک شماره مشخص داشته باشه و هر خیابان و هر کوچه همینطور ، اگر بخوام این کد ها رو دستی به هر محله و خیابان اختصتص بدم و با ویلوکاپ پیدا کنم ، کار وقت گیر و طاقت فرسایی است ، چه راه حلی میتونید پیشنهاد بدید برای این منظور

با سپاس

گزارش تخلف

سؤالات مربوط به اکسل

برو به

به پشتیبانی نیاز داری؟

در صورتی که

• در کار با بتازون مشکلی دارید
  • در مورد خدمات بتازون سؤالی دارید
  • نظراتی را برای ارتقا و بهبود خدمات دارید

خوشحال میشیم که حتماً با ما در میان بزارید

علی امینی
علی امینی

1 ماه پیش

سلام

با استفاده از این تابع انجام دادم و سعی کردم با تابع sumproduct حالت آرایه ای که استفاده کردم رو تعریف شده بکنم برای اکسل های قدیمی تر تا نیازی به ctrl+shift+enter نباشه.

فایل رو میفرستم. فرمول رو هم میفرستم. چک کنید اگه بعد از enter خطا گرفتید بهم بگین.

=SUMPRODUCT(CODE(MID(B3,ROW(INDIRECT("1:"&LEN(B3))),1)))&" "&SUMPRODUCT(CODE(MID(C3,ROW(INDIRECT("1:"&LEN(C3))),1)))&" "&SUMPRODUCT(CODE(MID(D3,ROW(INDIRECT("1:"&LEN(D3))),1)))
فایل‌ها
فایل‌ها توسط کاربران بارگذاری شده و بتازون هیچ بررسی و مسئولیتی بر روی فایل‌ها ندارد.

گزارش تخلف

بابک آریا
بابک آریا

1 ماه پیش

راه حل شما جالب بود ، ولی کد هایی که تولید میکنه اعداد زیادی داره ، ولی میشه با کمی تغییر استفاده کرد ، سپاس از وقتی که گذاشتید

گزارش تخلف

علی امینی
علی امینی

1 ماه پیش

خواهش میکنم موفق باشید

گزارش تخلف

برو به

درباره ما

بتازون یک سایت نیست، یک خانواده است. یک محل برای همه ما، محلی که به هم کمک کنیم و با هم پیشرفت کنیم. این که الآن اینجایی اتفاقی نیست، خوشحالیم که بهمون ملحق شدی...