فیلتر وضعیت سؤال

برو به

به پشتیبانی نیاز داری؟

در صورتی که

  • در کار با بتازون مشکلی دارید
  • در مورد خدمات بتازون سؤالی دارید
  • نظراتی را برای ارتقا و بهبود خدمات دارید

خوشحال میشیم که حتماً با ما در میان بزارید

سؤالات مربوط به اکسس

با سلام و احترام
روش گرفتن درصد مثلا عدد ستون A به عدد ستون B بدون نمایش اعداد بعد ممیز چگونه است ؟
فایل نمونه به پیوست تقدیم میگردد که عدد 5 تقسیم بر 20 شده و ضرب در صد که میشه 25 درصد و در حالت نمایش 25.00 نشان می دهد .
میخوام که علامت درصد هم جلوش بیوفته اگه امکان پذیره
با تشکر

اولین نفری باشید که به این سؤال پاسخ می‌دهد

Attacment in Acces

4 ماه پیش توسط رضا بلوچی پرسیده شد

سلام و درود

ایا فایلی ک در اکسس ضمیمه میکنیم لینک میشه یا تو حافظه فایل اکسس میشینه

منظورم اگه فایل ضمیمه شده از هارد پاک کنم دیگه دسترسی ندارم به اون فایل

میخوام فایل اکسس که حدود ۱۰۰ تا pdf ضمیمشه , ایمیل کنم برا یه سازمان

اگه فایلو باز کنه ضمیمه هاش قابل مشاهده یا نه ؟

ممنون میشم پاسخ بدین

اولین نفری باشید که به این سؤال پاسخ می‌دهد

ایجاد محدودیت

5 ماه پیش توسط شایان اذر پرسیده شد

باسلام من یک فرم اکسس دارم و یک سابفرم در این فرم وجود دارد که به جدولی با کد وصل میباشد . من میخواهم برای ساب فرم محدودیت ایجاد کنم و نزارم اطلاعات خالی توسط سابفرم ذخیره بشه و اخطار بهم بده ایا راهی برای محدود سازی سابفرم وجود دارد ؟ باتشکر

آخرین پاسخ: 5 ماه پیش توسط شایان اذر

رفع eror

5 ماه پیش توسط احمد جناتی فر پرسیده شد

با سلام

بنده بعد از تغییرات روی پروژه اکسس موقع دوباره باز کردن برنامه با این پیغام روبرو شدم و برنامه باز نمیشه لطفا" بفرمایید چیکار کنم رفع بشه ؟

آخرین پاسخ: 5 ماه پیش توسط احمد جناتی فر

جمع در اکسس

6 ماه پیش توسط احمد جناتی فر پرسیده شد

حل شده

4پاسخ

با سلام

در یک گزارش آماری مربوط به چند سال وقتی دو یا سه سال رو به ما ارائه میده چگونه جمع داده های هر سال رو جداگانه در همان گزارش برایمان بیاورد؟

لطفا" ساده بیان شود ممنون

آخرین پاسخ: 5 ماه پیش توسط وحید حسین پور

error handeling

6 ماه پیش توسط شایان اذر پرسیده شد

باسلام من یک فرم ورودی رو دارم که با کد vba به دو جدول اصلی و فرعی مربوطه وصل میباشد .در صورت ورود اطلاعات تکرای و همچنین پر نکردن جدول یک پیغام debug رو برای هر خطا با شماره خطای مربوطه ب من میدهد .چطور میتوانم با استفاده از دستور on error goto myeer یا به تله انداختن خطاها همه ی خطا هایی که در فرم هست رو همزمان فارسی سازی کنم(همزمان) مثلا بگم ارور شماره 3124 مربوط به خطای تکرار ورود داده است و خطای مثلا 3021 مربوط به عدم ورود داده میباشد بصورت همزمان در کد خودم چجوری میشه بهینه سازیش کنم _

Private Sub Command28_Click() Dim tav As Recordset Set tav = CurrentDb.OpenRecordset("tbl_asli_bazdid_mashin") tav.AddNew tav!nameid = txt_nameid tav!sherkat = txt_sherkat tav!date = txt_date tav!shomareh_bazdid = txt_shomareh_bazdid tav.Update tav.MoveLast

''کد مربوط به فیلد های اصلی که در اینجا خطای داده تکراری میده

Dim ft As Recordset
Set ft = CurrentDb.OpenRecordset("templ_tbl_bazdid_child_mashin")
Dim st As Recordset
Set st = CurrentDb.OpenRecordset("tbl_bazdid_child_mashin")
Do While ft.EOF = False
st.AddNew
st!date = ft!date
st!shomare_bazdid = ft!shomare_bazdid
st!personelid = ft!personelid
st!tasme = ft!tasme
st!pich_motor = ft!pich_motor
st!kopling = ft!kopling
st!girboks = ft!girboks
st!ballscrool = ft!ballscrool
st!pich = ft!pich
st!enkoder = ft!enkoder
st!pich_khatkesh = ft!pich_khatkesh
st!kabl_enkoder = ft!kabl_enkoder
st!roghankari_bastar = ft!roghankari_bastar
st!kabl_terminal = ft!kabl_terminal
st!cooler = ft!cooler
st!tamizkari_bargh = ft!tamizkari_bargh
st!sathe_roghan = ft!sathe_roghan
st!pomp_roghan = ft!pomp_roghan
st!alarm_roghan = ft!alarm_roghan
st!system_ab_sabon = ft!system_ab_sabon
st!zaman_bazdid = ft!zaman_bazdid
st!sharh_eghdamat = ft!sharh_eghdamat
st!sharh_bazdid = ft!sharh_bazdid
st!ghete_masrafi = ft!ghete_masrafi
st!vaziat = ft!vaziat
st!aslimid = tav!ID
st.Update
ft.MoveNext
Loop
ft.MoveFirst

''در اینجا اگه جدول فرعیمون رو پر نکرده باشیم خطای عدم ورود داده میده

Do While ft.EOF = False
ft.Delete
ft.MoveNext
Loop
DoCmd.Requery "templ_tbl_bazdid_child_mashin_subform"
txt_nameid = ""
txt_sherkat = ""
txt_date = ""
txt_shomareh_bazdid = ""
MsgBox "ÇØáÇÚÇÊ ÈÇ ãæÝÞíÊ ËÈÊ ÔÏ"

آخرین پاسخ: 5 ماه پیش توسط وحید حسین پور

با عرض سلام

بنده میخام در گزارشی که از کوئری درست کردم اولین تاریخ جستجو و آخرین تاریخ رو در سر برگ گزارشم بیاره (گزارش بر مبنای از تاریخ تا تاریخ )

آخرین پاسخ: 6 ماه پیش توسط علی محمد یاوری

من می‌خوام یه تکست باکس وابسته یا شرطی در اکسس بسازم چه طوری میشه این کار و کرد ممنون

آخرین پاسخ: 6 ماه پیش توسط علی محمد یاوری

ساخت جدول با کوئری

7 ماه پیش توسط شایان اذر پرسیده شد

حل شده

1پاسخ

سلام و عرض ادب

من یک جدول با یک کوئری ساختم

چجوری میشه این جدولی که ساختم بطور خودکاربا یک کوئری دیگر با همان فیلدها آپدیت بشه ؟

بدون اینکه از برنامه خارج بشه (وقتی خود کوئری را ران میکنیم یکبار برنامه ری استارت میشه و دوبار وارد برنامه میشه تا جدول ساخته بشه یاجدول آپدیت بشه)

در ضمن واسه ارسال کردن فایل نمونه واستون مشکل دارم .لطفا بررسی کنید ممنون

آخرین پاسخ: 7 ماه پیش توسط علی محمد یاوری

REMAINDER

7 ماه پیش توسط شایان اذر پرسیده شد

باسلام من یک فایل اکسس رو طراحی کردم که تاریخ رو به شمسی بهش بدی به میلادی برمیگردونه(میشه هایدش کرد که مثلا کاربر تاریخ میلادی رو نبینه ) و با تاریخ امروز سیستم مطابقت میده اگه کوچکتر یا مساوی بود میاد یه اخطار بعد 5 ثانیه که فرم اصلی رو باز کردیم بهمون میده

میخوام ببینم میشه تو کدی که نوشتم تاریخ رو با یه فیلد عددی بنام" شماره بازدید "در جدول CUSTOMER LIST برای رکورد تعریف شدع مثلا 30 یا 60 روزه یا هرچیزی که توی اون فیلد وارد شده در جدول ، جمع تاریخ میلادیم بشه و بعد بیاد با تاریخ سیستمم چک کنه و ...؟

Private Sub Form_Timer()

Dim ID As Long

ID = Nz(DLookup("id", "customerlist", "gregorian_date" <= "#" & date & "#"), 0)

If ID <> 0 Then

DoCmd.OpenForm "frmekhtar"

End If

End Sub

تو قسمتی که هیلایت کردم آیا میشه با یه فیلد از همین جدول و با همین آیدی جمع زد؟

ممنون از راهنمایی های شما

فکر میکنم جالب باشه این سوال و کمکیم به بقیه بشه ...

سپاس

هر کار میکنم نمیتونم فایل رو پیوست کنم

آخرین پاسخ: 7 ماه پیش توسط علی محمد یاوری

درباره ما

بتازون یک سایت نیست، یک خانواده است. یک محل برای همه ما، محلی که به هم کمک کنیم و با هم پیشرفت کنیم. این که الآن اینجایی اتفاقی نیست، خوشحالیم که بهمون ملحق شدی...